Laatste Nieuws

Algemene Vergadering op 19 april 2022.   
Agenda volgt in je mail.

6-3-2022

Ons verstand en ons gevoel wil ons nog wel eens verscheuren bij het doordenken van alledaagse dingen. Maar met wat er nu gebeurt met de mensen in Oekraïne, is er bij mij in ieder geval "Unanimiteit in al mijn hart en al mijn hersencellen".
Mijn hart en mijn verstand zijn het er mee eens dat, alle aandacht zo snel mogelijk naar de directe slachtoffers dient te gaan. Wij als indirect getroffenen zullen vertrouwen op ons autarkisch vermogen en is voor latere zorg. 
 
Om de humanitaire pijn zo veel mogelijk te dempen, zou ik u als bestuur willen vragen om een mail uit te doen naar alle wijkbewoners om vrijwillig een bijdrage te doen op (bijvoorbeeld) giro 555. Ieder lego blokje aan humanitaire hulp, hoe klein dan ook zal immers altijd, leed verzachten.
 
Ik weet dat de wijkvereniging hier niet voor bedoeld is, maar dat maakt ons wel als betrokken wijkbewoners ook meteen betrokken wereldburgers.
Door corona weten we inmiddels hoe een massale dreiging (hoewel van een andere aard) voelt.
 
 
Met vriendelijke groeten,
Bas Jonkergouw

 5-1-22

Ennatuurlijk heeft 1 Januari de tarieven bekend gemaakt voor de levering van stadsverwarming. De levering per Gj gaat van €22,7601 naar €42,9188. Een verhoging buiten alle proporties die vele huishoudens in geldproblemen kan brengen.

Onacceptabel! zeker gezien Ennatuurlijk maar gedeeltelijk gas verbruikt voor het verwarmen.

Heeft u vragen over deze petitie, neemt u dan contact op met de petitionaris: rjgotten@hotmail.com

https://vrijestadsverwarmingmarkt.petities.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

naar boven